JimmyKullberg
Jimmy Kullberg
Om Jimmy Kullberg
Som kontrollansvarig finns jag med genom hela projektet, från bygglov till färdigställt projekt. Min uppgift är att se till så att projektet uppfyller kraven i Bygglagstiftningen. Varje projekt har en specifik kontrollplan som godkänds vid det tekniska samrådet. I kontrollplanen finns alla de besiktningar, kontroller och annat som är av betydelse för ditt projekt. Som kontrollansvarig är jag med vid syner, kontroller och besiktningar. När projektet är färdigställt, men innan objektet får tas i bruk, ska ett slutsamråd hållas tillsammans med kommunen. I samband med detta överlämnas en verifierad kontrollplan och ett utlåtande från kontrollansvarig. Därefter lämnar kommunen slutbevis och projektet får tas i anspråk.

 Den kontrollansvarige som du anlitar måste vara certifierad. Kravet finns i EU:s tjänstedirektiv och innebär att bara personer som är certifierade får utföra en kontrollansvarigs arbetsuppgifter. För att bli certifierad krävs kunskap, erfarenhet och lämplighet för uppgiften. Certifieringar får endast utfärdas av certifieringsorgan, det vill säga företag som har ackrediterats för denna uppgift Kravet har funnits sedan 2011 och jag har själv innehaft certifiering sedan 2014.
Information
Certifikat:  RISE
Behörighet: Komplicerad
Företag: J-Proj i Östergötland AB
Adress: Nya Tanneforsvägen 86, 58242 Linköping
Verksamhetsområden:
Oklart
jimmy-kullberg-logo
J-Proj i Östergötland startade upp sommaren 2023. Jag har cirka 30 år inom branschen och tack vare den långa erfarenheten och breda kunskapen erbjuder jag mina tjänster till såväl företag och entreprenadbolag som privatpersoner. Antingen genom byggprojekt eller kontrolluppdrag. Oavsett vad mina kunder anlitar mig för och hur stort eller litet uppdraget är tar jag mig an dem med samma ansvar och respekt. Genom åren har jag haft ett stort antal roller såsom fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare och chefsroller inom förvaltnings- och konsultbolag. Sedan 2014 innehar jag certifikat för kontrollansvarig som är utfärdat av Rise. Bland annat har jag verkat som KA-PBL inom projekt som tillbyggnation av villor, nyproduktion av större industrihallar, flerfamiljshus samt radhusområden. När du anlitar mig kan du räkna med ett nära samarbete och hög kvalitet där jag bistår, stöttar eller driver ditt projekt. Alltid utifrån de ramar som anges och enligt gällande bestämmelser.

Våra tjänster:

Kontrollansvarig, Byggledning, Projektledning, Projekteringsledning
Omdömen

Kontakta Jimmy Kullberg

Fyll i formuläret så skickar vi din förfrågan till Jimmy Kullberg.


Är du Jimmy Kullberg?
 Logga in för att ändra profil